
ΑΝΑΝΑΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΝΟΥ
Ingredients
- 1 ολόκληρος ανανάς, στα 4 , καθαρισμένος
- 1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμνου
- 1/2 κουταλάκι κανέλα
- 1/2 κουταλάκι λικέρ Grand Marnier™
Notes
Οδηγίες
Κόψτε κατά μήκος και στα 4 έναν φρέσκο ανανά, βγάλτε την καρδιά, κόψτε σε φέτες 1 πόντου πάχους μαζί με το κέλυφος. Βάλτε τις στο προθερμασμένο γκριλ με το κέλυφος προς τα κάτω. Ψήστε τα για 15 λεπτά σε μεσαία φωτιά.
Συνδυάστε τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μικρό μπολ και αλείβετε τα κομμάτια του ανανά κάθε 5 λεπτά.
Συνδυάστε τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μικρό μπολ και αλείβετε τα κομμάτια του ανανά κάθε 5 λεπτά.