
ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΠΙΤΤΕΣ
Μπορείτε να μειώσετε την καυτερή γεύση βάζοντας λιγώτερο καυτερή σάλτσα η παραβλέποντας τις πιπεριές jalapeño.
Ingredients
Συστατικά
- 4 μεγάλες τορτίγιες
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι καυτερή σάλτσα
- 4 πράσινα κρεμμύδια λειωμένα
- 1 πιπεριά jalapeño, χωρίς σπόρους και ψιλοκομμένη
- 2 φλιτζάνια τριμμένο κασέρι
Notes
Οδηγίες
- Προθερμάνετε το γκριλ στο LOW. Αναμίξτε σάλτσα, κρεμμύδια, πιπεριά σε ένα μικρό μπολ.
- Αλείψτε ελαφρά την μία πλευρά των τορτίγιας με ελαιόλαδο στην πλευρά που θα είναι στο εξωτερικό της πίτας. Απλώστε σε 2 από τις τορτίγιας το μίγμα σάλτσας και απλώστε από πάνω το τριμμένο τυρί. Σκεπάστε τις με τις άλλες δυο τορτίγιας.
- Βάλτε τις πιτούλες κατ ευθείαν στις σχάρες και ψήστε τις για 3 λεπτά κάθε πλευρά, ελέγχοντας πάντα μην παρα ψηθούν.
- Βάλτε τις σε μία σανίδα και με μαχαίρι η ρόδα κοπής πίτσας κόψτε τα κομμάτια , αφού περιμένετε για 1 λεπτό.