ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ WASABI ΚΑΙ ΡΟΚΑ
Το τέλειο ορεκτικό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 230 γρ. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/4 φλιτζάνι κρέμα τυριού
- 2 κ.γ πάστα wasabi
- 1/2 κ.γ χυμό λεμονιού
- αλάτι και πιπέρι
- 1 φλιτζάνι baby ρόκα
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Συνδυάστε την κρέμα τυριού,το χυμό λεμονιού, την πάστα wasabi, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μέτριο γυάλινο μπολ.
- Απλώστε τις φέτες από τον καπνιστό σολομό σε μια επίπεδη επιφάνεια και αλείψτε ελαφρά με την κρέμα τυριού wasabi.
- Τοποθετήστε μερικά φύλλα baby ρόκα και προσεκτικά τυλίξτε και κάντε ρολάκια.
- Καλύψτε με μια μεμβράνη μαγειρικής και αφήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Σερβίρετε τα ρολάκια καπνιστού σολομού με πολύ λεπτοκομμένες φέτες λεμόνι.