ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
Η γλυκιά γεύση του βαλσαμικού ενισχύει την καπνιστή γεύση των λαχανικών . Ρίξτε στα λαχανικά μαύρες ελιές, λιαστές ντομάτες, τριμμένο βασιλικό και μία σταλιά βαλσαμικό και έχετε μία γρήγορη καλοκαιρινή σαλάτα.
Ingredients
Συστατικά
- 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 2 κολοκυθάκια κομμένα στα 4
- 2 μελιτζάνες κομμένες στα 4
- 12 ντοματίνια
- 4 πράσα σε λουρίδες, κατά μήκος
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1/4 cup olive oil
- Φρέσκο θυμάρι κομμένο
- 2 σκόρδα σπασμένα
- 2 κουταλιές βαλσαμικό ξίδι
Notes
Οδηγίες
- Βάλτε τα λαχανικά σε μπολ και προσθέστε ελαιόλαδο, θυμάρι και σκόρδο.
- Προθερμάνετε το γκριλ στο HIGH και μετα μειώστε στο MEDIUM πριν βάλετε τα λαχανικά επάνω του. Γυρίστε τα λαχανικά μία φορά και ψήστε μέχρι να γίνουν τρυφερά και τραγανά και με ωραίο χρώμα.
- Βάλτε τα σε μπολ και χύστε το βαλσαμικό. Προσθέστε αλατοπίπερο εάν θέλετε.
- Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου συνοδεύοντας οποιοδήποτε ψητό κρέας.