ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO
Αντικαταστήστε οποιοδήποτε από τα λαχανικά με αυτό της αρεσκείας σας αν θέλετε. Εάν έχετε χορτοφάγους προσκεκλημένους μην βάλετε μοτσαρέλα. Είναι γευστικότατο πιάτο και χωρίς αυτήν.
Ingredients
Συστατικά
- 2 κόκκινες ψητές πιπεριές
- 8 μεσαία μανιτάρια portobello
- 1 100g κομμάτι παρμεζάνα
- 8 λεπτές φέτες προσούτο
- 8 ντοματίνια κομμένα στην μέση
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα πέστο
Notes
Οδηγίες
- Προθερμάνετε το γκριλ στο HIGH. Βάλτε τις κόκκινες πιπεριές στο γκριλ και καψαλίστε τις από όλες τις πλευρές γυρνώντας τες κατά περίπτωσιν. Βγάλτε τις από την φωτιά και κρυώστε τις σε μία ξύλινη τάβλα. Όταν κρυώσουν αρκετά ξεφλουδίστε τις, βγάλτε το κοτσάνι και κόψτε τις σε φέτες.
- Ετοιμάστε την παρμεζάνα με έναν τρίφτη κόβοντας μακριές φέτες από το κομμάτι.
- Ετοιμάστε τα μανιτάρια, βγάλτε τα κοτσάνια και αφήστε τα κοτσάνια στην άκρη για να φτιάξετε αργότερα μία σούπα μανιταριών η μία σάλτσα.
- Αλείψτε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο. Βάλτε 1 κουταλάκι σάλτσα πέστο στα μανιτάρια. Προσθέστε φέτα προσούτο, φέτα παρμεζάνα, 2 ντοματίνια και 2 φέτες κόκκινη πιπεριά.
- Βάλτε τα μανιτάρια στο γκριλ και ψήστε τα στο MEDIUM για 5-7 λεπτά μέχρι να γίνουν τρυφερά και τραγανά.