ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΛΑΪΜ
Εξαιρετική για κοτόπουλο, ψάρι ή χοιρινό
Ingredients
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 λάϊμ
- 1 κουταλιά φυτικό λάδι
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
- 1 κομμάτι 1,5 πόντου ρίζα τζίντζερ, ξεφλουδισμένη και αλεσμένη
- 1 κουταλιά φρέσκια μέντα, ψιλοκομμένη
- Αλατοπίπερο
Notes
Οδηγίες
- Ξύστε την φλούδα από τα λάϊμ και στύψτε τα για τον χυμό. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά.
- Μαρινάρετε το φαγητό μία ώρα πριν το ψήσετε.