Συνταγές, Μαρινάδες

ΜΑΡΙΝΑΔΑ TANDOORI

ΜΑΡΙΝΑΔΑ TANDOORI

Πολύ πικάντικη μαρινάδα!
Prep Time 10 mins
Cuisine Marinades|ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Servings 10

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 3 κ.σ  φρέσκο τζίντζερ, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομματιασμένο σε τετραγωνάκια
  • 6 σκελίδες σκόρδο, αποφλοιωμένες
  • 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 1/4 φλιτζάνια απλό γιαούρτι
  • 2  κ.σ κύμινο
  • 1 1/2 tbsp garam masala
  • 1 1/2 κ.σ γκαράμ μασάλα (ινδικό μπαχαρικό)
  • 1 1/2 κ.γ κουρκουμα
  • 1 κ.γ πάπρικα
  • 1 κ.γ καγιέν
  • 1 κ.γ αλάτι

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Στο κύπελλο ενός επεξεργαστή τροφίμων, συνδυάστε το τζίντζερ, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
    Ανακατέψτε μέχρι να μαγειρευτεί. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε πάλι λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Μαρινάρετε τα πουλερικά ή το ψάρι για 4 ώρες ή για μια νύχτα στο ψυγείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating