ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ BURGER
Συνταγές | Μοσχάρι
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 900 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
- 1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 μικρές καυτερές πιπεριές
- 3/4 φλιτζάνι τυρί cheddar τριμμένο
- 1 κ.γ κύμινο
- 1 κ.γ αλάτι
- 8 ψωμάκια για burger της επιλογής σας
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το κρέας μαζί με όλα τα συστατικά που αναγράφονται παραπάνω και ανακατέψτε χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Φτιάξτε 8 μπιφτεκάκια.
- Προθερμάνετε το barbecue στο MEDIUM/HIGH, έπειτα βουρτσίστε ή ρίξτε με το σπρέι ελαιόλαδο στις σχάρες.
- Τοποθετήστε τα μπιφτέκια στο barbecue και ψήστε για 2 λεπτά κάθε πλευρά. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στο LOW και συνεχίστε να ψήνετε για ακόμα 2 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να ψηθούν εσωτερικά και να δείχνουν ζουμερά. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό για τα τέλεια σημάδια ψησίματος. Σε χαμηλή φωτιά ψήστε τα ψωμάκια τα τελευταία 2 λεπτά ψησίματος των burger.