ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΨΗΜΕΝΑ
Συνταγές | Λαχανικών
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 0.9 γρ. πράσινα φασόλια, κομμένα
- 1/4 φλιτζάνι κομμένα αμύγδαλα, ψημένα
- 1 κ.σ βούτυρο
- 2 κ.γ αλάτι
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βράζετε ή ψήνετε τα φασόλια στην πλευρική εστία της ψησταριάς σας για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ή να γίνουν τραγανά.
- Στραγγίξτε καλά.
- Σε ένα τηγάνι πασπαλίστε τα φασόλια με τα ψημένα αμύγδαλα, το βούτυρο και το αλάτι.