Broil King

Keg 5000-Broil King

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Επεκτείνετε την εμπειρία ψησίματος με την Keg 5000 της Broil King και απολαύστε αυθεντική καπνιστή γεύση. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας η Keg 5000 της Broil King  είναι μια καινοτόμος ψησταριά με κάρβουνο που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη θερμότητα μέσα, δημιουργώντας έναν πολύ αποδοτικό στιλ φούρνου που προσφέρει την ανώτερη απόδοση ψησίματος.

Κωδικός προϊόντος: 911-470 Κατηγορίες: , , , Ετικέτες: , , , , ,
Περιγραφή

OΤΑΝ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕIA

Η ψησταριά-καπνιστήρι Keg 5000 της Broil King διαθέτει συνολικό χώρο ψησίματος 3.097 τετρ.εκ., συμπεριλαμβανομένης μιας δευτερεύουσας σχάρας με επίστρωση χρωμίου, μιας σχάρας βαρέως τύπου από χυτοσίδηρο, έναν αφαιρούμενο δίσκο στάχτης, 2 πλαϊνά ράφια από ανθεκτική ρητίνη και μια πρωτοποριακή χαλύβδινη βάση, όλο σε μεταλλικό χρώμα στην απόχρωση του κάρβουνου.

Συνολική Επιφάνεια Ψησίματος

3.097 cm2

Μέγιστη/Ελάχιστη Θερμοκρασία

450°C/50°C

Αριθμός Σχαρών

2

Βασικά Χαρακτηριστικά

Broil King / Quality Grills

Keg 5000 | 911-470

  • 1 σχάρα βαρέως τύπου, διπλής όψεως από χυτοσίδηρο (48 εκ. διάμετρος).
  • Δευτερεύουσα περιστρεφόμενη επιχρωμιωμένη σχάρα από ατσάλι (41 εκ. διάμετρος).
  • Θερμόμετρο Deluxe (Accu-Temp) στο καπάκι.
  • Ράφια αφαιρούμενα από ανθεκτική ρητίνη.
  • Βαρέως τύπου χειρολαβές από ρητίνη.
  • Κάδος ψησίματος με πορσελάνινη επίστρωση ανθεκτική στην σκουριά.
  • Κατασκευή από ατσάλι διπλού τοιχώματος.

Διαστάσεις του BBQ

Πλάτος με ανοιχτά τα πλαϊνά: 104 cm
Πλάτος με κλειστά τα πλαϊνά: Δεν κλείνουν
Βάθος: 70 cm
Ύψος με κλειστό καπάκι: 119 cm
Ύψος με ανοιχτό καπάκι: 139 cm

Διαστάσεις Κιβωτίου

Πλάτος: 72 cm Ύψος: 96 cm
Βάθος: 60 cm Βάρος: 60 kg

Ιδιαίτερα στοιχεία Broil King

Broil King / Quality Grills

Συνοπτικά
Σειρά

Keg

Διαστάσεις (ΥxΠxΒ)

119 x 104 x 70 cm

Αριθμός Σχαρών

2

Υλικό Σχαρών

Επιχρωμιωμένο ατσάλι, Χυτοσίδηρος

Διαστάσεις Σχάρας

41 εκ. διάμετρος, 48 εκ. διάμετρος

Συνολική Επιφάνεια Ψησίματος

3.097 τετρ.εκ (1.807 κύρια σχάρα + 1.290 δευτερεύουσα σχάρα)

Ρόδες

2

Εγγύηση

10 χρόνια κάδος-καπάκι, 2 χρόνια άλλα μέρη και μπογιά

Εταιρεία

Broil King

Συναρμολόγηση

Συναρμολόγηση

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Δες τον Οδηγό Συναρμολόγησης

Δες τον Οδηγό Συναρμολόγησης

MANUAL

Manual LP

Manual LP


Manual NG

Manual NG

Εταιρεία

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Η Onward Manufacturing Company, πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ανήκει στα τρία αδέλφια τον Τέρι, τον Τίμ και τον Τεντ - που φαίνονται με τη σειρά στο πλάι στα αριστερά. Η Onward Manufacturing Company, υπάρχει από το 1906 και παράγει ψησταριές για πάνω από 30 χρόνια. Η ιστορία τους ξεκίνησε με ένα όραμα ποιότητας και επιθυμίας για την τελειότητα. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του ξεκινήματος του εργοστασίου τους, η οικογένειά προσπαθεί για την καλύτερη απόδοση, ανθεκτικότητα, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές υπέροχες εμπειρίες με όλα τα προϊόντα. Μετά από 115 χρόνια το πάθος τους παραμένει το ίδιο για τη δημιουργία διαρκών σχέσεων με τους πελάτες, παρέχοντας τους ποιοτικά προϊόντα με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Το παλαιότερο εργοστάσιο βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Waterloo, Oντάριο στον Καναδά. Η OMC διαθέτει επίσης δύο εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ένα είναι στο Χάντινγκτον της Ιντιάνα, το άλλο στο Ντίκσον του Τενεσί. Η OMC σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει γκριλ από τη Βόρεια Αμερική σε περισσότερες από 50 χώρες.

Στη Βόρεια Αμερική γεννήθηκε η κουλτούρα ψησίματος, οπότε δεν είναι περίεργο που είναι απίστευτα αναπτυγμένη, ποικίλη και πλούσια εκεί. Για αυτόν τον λόγο, είναι δύσκολο να βρεθούν καλύτερες θέσεις στον κόσμο για την παραγωγή γκριλ αερίου. Τα αδέλφια Witzel έχουν πλήρη εργοστάσια στη Βόρεια Αμερική. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ted, έχει απόλυτο έλεγχο στη διαδικασία παραγωγής, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα κατασκευής και στα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Κάθε ψησταριά της Broil King κατασκευάζεται για να παρέχει ασύγκριτη ευελιξία ψησίματος, κατασκευασμένη με ποιοτικά εξαρτήματα ανθεκτικά στην πάροδο των χρόνων. Ο θάλαμος ψησίματος, η ατσάλινη καμπίνα και ο ατσάλινος κάδος, τα ράφια και άλλα πολλά εξαρτήματα κατασκευάζονται από το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της Βόρειας Αμερικής με ποιοτικό χάλυβα από τη Βόρεια Αμερική. Τα εξαρτήματα κάθε ψησταριάς προέρχονται με προτίμηση που δίνεται στους εγχώριους προμηθευτές, παρόλα αυτά περιλαμβάνουν ορισμένα εξαρτήματα που προέρχονται παγκοσμίως.

''Η ΑΦΟΣΟΙΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΚΡΙΛ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ''.

Το όραμά μας για το μέλλον είναι σαφές και απλό. "Υπέροχα μπάρμπεκιου κάθε φορά"/ “Great Barbecues Every Time”. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για εσάς να έχετε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου στην βεράντα ή τον κήπο σας ειδικά αν είναι κατασκευασμένο από μια οικογενειακή επιχείρηση. Σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε να γίνεται μέλος της οικογένειας της Broil King®.

H BROIL KING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η BROIL KING Ελλάδος εκπροσωπείται εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια από την οικογενειακή επιχείρησή ΚΑΡΚΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Εξειδικευμένα Σημεία Πώλησης θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή για εσάς, ενώ με τις γνώσεις των συνεργατών μας επάνω στο ψήσιμο αλλά και τη σωστή χρήση των συσκευών, θα σας υποστηρίξουμε σε ολόκληρο το ταξίδι σας στον κόσμο του ψησίματος.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ Αττική |  Θεσσαλονίκη |  Σέρρες | Καβάλα | Κρήτη | Πάτρα | Βέροια | Κατερίνη
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ GENERAL GAS