Broil King

Porta-Chef 320-Broil King

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Το ψήσιμο σε οποιονδήποτε χώρο δεν ήταν ποτέ τόσο βολικό όσο με την νέα σειρά της Porta Chef από την Broil King. Οι ψησταριές αυτές προσφέρουν μεγάλη επιφάνεια ψησίματος σε σχέση με άλλες φορητές ψησταριές, επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε γευστικά γεύματα για όλη την οικογένεια ή τους φίλους σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Τα ισχυρά πόδια κλειδώνουν εύκολα και γρήγορα για να προσφέρουν μία σταθερή βάση για την ψησταριά σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
MADE-IN-NA-English-200

ΌΤΑΝ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕIA

Η φορητή ψησταριά υγραερίου Porta-Chef διαθέτει 3 ανοξείδωτους καυστήρες, 2 σχάρες από χυτοσίδηρο, θερμόμετρο στο καπάκι για εύκολο ψήσιμο στο σπίτι, στο εξοχικό, στο κάμπινγκ και στις εκδρομές.

Αναδιπλούμενα Πλαϊνά Ράφια από Ρητίνη


Τα πλαϊνά ράφια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτική ρητίνη και έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη και εύκολη αναδίπλωση για εύκολη αποθήκευση σε στενούς χώρους. Διαθέτουν επίσης ενσωματωμένους γάντζους εργαλείων.

Σύστημα Ανάφλεξης Sure-Lite


Με το σύστημα ανάφλεξης Sure-Lite να είστε σίγουροι πως η ψησταριά σας θα ανάψει γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Θάλαμος Ψησίματος Therma-Cast


Αυτοί οι θάλαμοι ψησίματος παρέχουν εξαιρετική διατήρηση της θερμότητας στο εσωτερικό τους ενώ διαθέτουν και μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι κατασκευασμένοι από χυτό αλουμίνιο και καλύπτονται από περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής (10 έτη).

Καυστήρας Μονής Σωλήνωσης από Ανοξείδωτο Χάλυβα (SS)


O υψηλής ποιότητας καυστήρας μονής σωλήνωσης είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα (SS) και παίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή θερμότητας μέσα από περισσότερες από 100 θύρες. Κάθε καυστήρας έχει δυο σειρές φλόγας. Αυτό σημαίνει ότι δίνει περισσότερη φλόγα και θερμότητα ανά τετραγωνικό εκατοστό, ενώ παράλληλα γίνεται τέλεια κατανομή της θερμότητας μέσα στον θάλαμο ψησίματος.

Βαλβίδες Γραμμικής Ροής Linear-Flow


Οι βαλβίδες γραμμικής ροής 180° σας δίνουν τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας, επιτρέποντας σας να ρυθμίζετε την ψησταριά σας στην τέλεια θερμοκρασία για ψήσιμο, κάπνισμα ή μαγείρεμα.

Αποσπώμενα Πόδια Στήριξης


Όλα τα μοντέλα Porta-Chef διαθέτουν τέσσερα, ανθεκτικά, αποσπώμενα κουμπιά στα πόδια που κουμπώνουν γρήγορα στη θέση τους παρέχοντας αυτονομία και σταθερότητα στην ψησταριά. Κατά την αποθήκευση ή τη μεταφορά, τα πόδια μπορούν να αποθηκευτούν βολικά κάτω από το μπάρμπεκιου, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε την ψησταριά σας όπου επιθυμείτε χωρίς κόπο.

Αντιφλογιστικό Σύστημα Flav-R-Wave


Το αντιφλογιστικό σύστημα Flav-R-Wave της Broil King είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα (SS) και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ομοιόμορφη διανομή της θερμοκρασίας σε ολόκληρη την επιφάνεια ψησίματος, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους καυστήρες και εξατμίζοντας τους χυμούς για την τέλεια γεύση μπάρμπεκιου σε όλες τις συνταγές σας.

Σχάρες Ψησίματος από Χυτοσίδηρο


Οι σχάρες ψησίματος από χυτοσίδηρο της Broil King διατηρούν τη θερμοκρασία και δημιουργούν έντονα σημάδια ψησίματος για να κλειδώσουν τους χυμούς και την γεύση τους μέσα στις συνταγές σας. Καρυκεύστε συχνά τις σχάρες σας για ένα διαρκές αντικολλητικό αποτέλεσμα και για να τις διατηρήσετε σαν καινούριες.

Συνοπτικά
Σειρά

Porta-Chef

Χώρα Κατασκευής

Καναδάς

Διαστάσεις (ΥxΠxΒ)

105 x 105 x 58 cm

Αριθμός Καυστήρων

3

Ισχύς Κύριων Καυστήρων

6 kW

Αριθμός Σχαρών

2 σχάρες ψησίματος από μαντέμι

Υλικό Σχαρών

Χυτοσίδηρος

Διαστάσεις Σχάρας

55×34 cm

Συνολική Επιφάνεια Ψησίματος

2.774 εκ2 (1.903 σχάρα + 871 warming rack)

Flav-R-Wave™

Διαθέτει

Χρώμα

Inox

Αποθήκευση Φιάλης Στο Εσωτερικό

Όχι

Ρόδες

Δεν Διαθέτει

Εγγύηση

10 χρόνια κάδος-καπάκι, 2 χρόνια άλλα μέρη και μπογιά, 5 χρόνια καυστήρες

Εταιρεία

Broil King

Προδιαγραφές Προϊόντος

Προδιαγραφές Προϊόντος

Porta-Chef 320 | 952-653

 • 6 kW ισχύς κύριων καυστήρων.
 • Επιφάνεια ψησίματος 55 x 34 εκ.
 • Βοηθητική σχάρα : 47 x 19 εκ.
 • 2 σχάρες διπλής όψεως από χυτοσίδηρο.
 • 3 καυστήρες μονής σωλήνωσης από ανοξείδωτο ατσάλι.
 • 3 αντιφλογιστικές σχάρες (Flav-R-Wave) από ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Εμαγιέ ράφι συντήρησης.
 • Θερμόμετρο (Accu-Temp).
 • Βαλβίδες γραμμικής ροής με πλήρη έλεγχο 180°.
 • Σύστημα ηλεκτρονικής ανάφλεξης.
 • Κάδος & καπάκι από χυτό αλουμίνιο.
 • 4 αποσπώμενα πόδια
 • Ράφια πτυσσόμενα από ανθεκτική ρητίνη
 • Εξαρτήματα με αντιοξειδωτική επικάλυψη.

Διαστάσεις του BBQ

Πλάτος με ανοιχτά τα πλαϊνά: 109 cm
Πλάτος με κλειστά τα πλαϊνά: 75 cm
Βάθος: 52 cm
Ύψος με κλειστό καπάκι: 105 cm
Ύψος με ανοιχτό καπάκι: 135 cm

Διαστάσεις Κιβωτίου

Πλάτος: 71 cm Ύψος: 45 cm
Βάθος: 51 cm Βάρος: 20 kg

Οδηγίες

Δες τον Οδηγό Συναρμολόγησης
Δες τον Οδηγό Συναρμολόγησης

Manual LP
Manual LP

Manual NG
Manual NG

Εταιρεία

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Η Onward Manufacturing Company, πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ανήκει στα τρία αδέλφια τον Τέρι, τον Τίμ και τον Τεντ - που φαίνονται με τη σειρά στο πλάι στα αριστερά. Η Onward Manufacturing Company, υπάρχει από το 1906 και παράγει ψησταριές για πάνω από 30 χρόνια. Η ιστορία τους ξεκίνησε με ένα όραμα ποιότητας και επιθυμίας για την τελειότητα. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του ξεκινήματος του εργοστασίου τους, η οικογένειά προσπαθεί για την καλύτερη απόδοση, ανθεκτικότητα, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές υπέροχες εμπειρίες με όλα τα προϊόντα. Μετά από 115 χρόνια το πάθος τους παραμένει το ίδιο για τη δημιουργία διαρκών σχέσεων με τους πελάτες, παρέχοντας τους ποιοτικά προϊόντα με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Το παλαιότερο εργοστάσιο βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Waterloo, Oντάριο στον Καναδά. Η OMC διαθέτει επίσης δύο εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ένα είναι στο Χάντινγκτον της Ιντιάνα, το άλλο στο Ντίκσον του Τενεσί. Η OMC σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει γκριλ από τη Βόρεια Αμερική σε περισσότερες από 50 χώρες.

Στη Βόρεια Αμερική γεννήθηκε η κουλτούρα ψησίματος, οπότε δεν είναι περίεργο που είναι απίστευτα αναπτυγμένη, ποικίλη και πλούσια εκεί. Για αυτόν τον λόγο, είναι δύσκολο να βρεθούν καλύτερες θέσεις στον κόσμο για την παραγωγή γκριλ αερίου. Τα αδέλφια Witzel έχουν πλήρη εργοστάσια στη Βόρεια Αμερική. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ted, έχει απόλυτο έλεγχο στη διαδικασία παραγωγής, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα κατασκευής και στα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Κάθε ψησταριά της Broil King κατασκευάζεται για να παρέχει ασύγκριτη ευελιξία ψησίματος, κατασκευασμένη με ποιοτικά εξαρτήματα ανθεκτικά στην πάροδο των χρόνων. Ο θάλαμος ψησίματος, η ατσάλινη καμπίνα και ο ατσάλινος κάδος, τα ράφια και άλλα πολλά εξαρτήματα κατασκευάζονται από το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της Βόρειας Αμερικής με ποιοτικό χάλυβα από τη Βόρεια Αμερική. Τα εξαρτήματα κάθε ψησταριάς προέρχονται με προτίμηση που δίνεται στους εγχώριους προμηθευτές, παρόλα αυτά περιλαμβάνουν ορισμένα εξαρτήματα που προέρχονται παγκοσμίως.

''Η ΑΦΟΣΟΙΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΚΡΙΛ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ''.

Το όραμά μας για το μέλλον είναι σαφές και απλό. "Υπέροχα μπάρμπεκιου κάθε φορά"/ “Great Barbecues Every Time”. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για εσάς να έχετε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου στην βεράντα ή τον κήπο σας ειδικά αν είναι κατασκευασμένο από μια οικογενειακή επιχείρηση. Σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε να γίνεται μέλος της οικογένειας της Broil King®.

H BROIL KING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η BROIL KING Ελλάδος εκπροσωπείται εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια από την οικογενειακή επιχείρησή ΚΑΡΚΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Εξειδικευμένα Σημεία Πώλησης θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή για εσάς, ενώ με τις γνώσεις των συνεργατών μας επάνω στο ψήσιμο αλλά και τη σωστή χρήση των συσκευών, θα σας υποστηρίξουμε σε ολόκληρο το ταξίδι σας στον κόσμο του ψησίματος.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ Αττική |  Θεσσαλονίκη |  Σέρρες | Καβάλα | Κρήτη | Πάτρα | Βέροια | Κατερίνη
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ GENERAL GAS