ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥ
Ένα δροσιστικό γεύμα για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.
Ingredients
Συστατικά
- 4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα και χωρίς κόκκαλα
- 1 1/2 φλιτζάνι σταφύλια χωρίς κουκούτσι και κομμένα στην μέση
- 1 ολόκληρο μαρούλι πλυμένο και κομμένο
- 1 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 1 κουταλάκι φρέσκο τζιντζερ ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά σούπας σκόνη κάρυ
- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι
- 1/4 φλιτζανιού ψημένα αμύγδαλα
- Γαρνιτούρα φρούτων εποχής
Notes
Οδηγίες
- Ψήστε τα στήθη κοτόπουλου σε θερμοκρασία MEDIUM για 6 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφήστε το να κρυώσει και μετά κόψτε το σε μπουκίτσες.
- Ανακατέψτε την μαγιονέζα , το τζιντζερ, το κάρυ, το λεμόνι και το μέλι. Περιχύστε το κοτόπουλο με το μίγμα και απλώστε τα όλα σε ένα στρώμα μαρουλιών που έχετε ήδη ετοιμάσει. Γαρνίρετε με σταφύλια και οποιοδήποτε φρούτο εποχής σας αρέσει (φράουλες η μούρα) και στο τέλος πασπαλίστε με τα ψημένα αμύγδαλα.