
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ
Αυτή η ευέλικτη σάλτσα ταιριάζει πολύ καλά και στα πουλερικά και στο κρέας αλλά και στα θαλασσινά. Καταψύξτε το υπόλοιπο για ένα επόμενο γεύμα.
Ingredients
Συστατικά
- 1/4 φλιτζανιού σκόνη τσίλι
- 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη
- 1 κουταλιά ξερή ρίγανη
- 1 κουταλιά φρέσκο θυμάρι τριμμένο
- 1 κουταλάκι λειωμένο ζελέ λεμονιού
- 1 κουταλάκι αλατιού
- 9 σκελίδες σκόρδου λειωμένες
- 1 κουταλιά λειωμένο ξερό κρεμμύδι
- 2 κουταλιές τριμμένο τζίντζερ
Notes
Οδηγίες
- Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και αλείψτε τα απαλά στην επιφάνεια του φαγητού που ψήνετε.