ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ
Ελαφρώς ψημένο και τραγανό απέξω, μαλακό και τρυφερό εσωτερικά το σκορδόψωμο συνοδεύεται υπέροχα με σαλάτα κοτόπουλο, μπριζόλα ή ζυμαρικά
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 8 λεπτές φέτες ψωμί
- 3 κ.σ βούτυρο με αλάτιtbsp Salted butter
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Τοποθετήστε το βούτυρο, το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε ένα μικρό μπολ. Καλύψτε το με μια ζελατίνα μαγειρικής και τοποθετήστε το στο μικροκυμάτων για 25 δευτερόλεπτα, μέχρι το βούτυρο να λιώσει και να εμποτιστεί με τη γεύση του σκόρδου. Αλείψτε με το πινέλο σιλικόνης της Broil King® (64013) και τις δυο άκρες του ψωμιού με το μείγμα. Ψήστε στο MEDIUM–LOW μέχρι να πάρει λίγο χρώμα το ψωμί και έπειτα γυρίστε από την άλλη πλευρά για να δημιουργήσετε τα τέλεια σημάδια ψησίματος. Για το γύρισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια σπάτουλα η λαβίδα της Broil King.