ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΕΜΠΑΠ
Ingredients
- 0,450 kg μισό κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο φιλέτο, κομμένο σε κύβους
- 1/2 φλιτζανάκι καυτερή σάλτσα
- 1/4 του φλιτζανιού ιταλική σάλτσα σαλάτας
- 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
- 1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη
- 3 κουταλιές μέλι
- 1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη
- 1/2 Φλιτζάνι σάλτσα μπάρμπεκιου
- 35 gr κομματάκια ανανά
Notes
Οδηγίες
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε καλά την σάλτσα μπάρμπεκιου, την σάλτσα σαλάτας, το μέλι, τον χυμό λεμονιού και την καυτερή σάλτσα Εναλλακτικά τρυπήστε το χοιρινό και βάλτε κομμάτια πιπεριού και ανανά. Ψήστε σε μεσαία η χαμηλή φωτιά για 4-6 λεπτά για κάθε πλευρά, γυρνώντας μόνο μια φορά.