Συνταγές, Χοιρινό

ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Απολαύστε το σαββατοκύριακο σας με αυτή την υπέροχη συνταγή.
Cuisine Pork|ΣΥΝΤΑΓΕΣ|ΧΟΙΡΙΝΟ

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 8 λουκάνικα
  • 8 ψωμάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
  • 1 γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε παχιές φέτες
  • Ελαιόλαδο

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στο MEDIUM. Αλείψτε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές με ελαιόλαδο. Τοποθετήστε τα κομμένα λαχανικά σε ένα μαντεμένιο σκεύος πάνω από τις σχάρες ή στην πλευρική εστία (εάν έχετε στην ψησταριά σας). Μαγειρέψτε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά, έπειτα μειώστε τη θερμοκρασία στο  LOW, ανακατέψτε περιστασιακά μέχρι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα, περίπου 40 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα λουκάνικα στην ψησταριά. Ψήστε περίπου για 10-12 λεπτά ανά πλευρά, μέχρι να ψηθούν και εσωτερικά. Τα τελευταία λεπτά του ψησίματος, ψήστε τα ψωμάκια στην σχάρα συντήρησης.
  3. Σερβίρετε  με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές και κάποια σως της αρέσκειας σας.
  4. Απολαύστε!!!