ΨΗΜΕΝΑ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ
Συνταγές | Θαλασσινά
Ingredients
Συστατικά
- 600 γραμμ. στρείδια
- 1/4 φλιτζάνι αλεύρι
- 300 γραμμ. Μανιτάρια ψιλοκομμένα , χωρίς τους μίσχους τους
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1/4 φλιτζάνι άσπρο κρασί
- 3 κουταλιές ψίχουλα ψωμιού
- 2 κουταλιές λειωμένο κρεμμύδι
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 σκόρδα λειωμένα η αλεσμένα
- Μία πρέζα αλάτι και φλούδες κόκκινο πιπέρι
Notes
Οδηγίες
- Προθερμάνετε το γκριλ στο HIGH.
- Μειώστε την θερμοκρασία στο MEDIUM. Αλείψτε ένα ταψάκι με μία κουταλιά λαδιού. Βάλτε το στο γκριλ και ψήστε τα μανιτάρια για 10 λεπτά.
- Ανακατέψτε τα κοτσάνια, τα ψίχουλα, κρεμμύδι, μαϊντανό, κόκκινο πιπέρι, σκόρδο και αλατίστε το μίγμα καλά. Προσθέστε τα στρείδια και το κρασί. Καλύψτε τα όλα με το μίγμα.
- Ρίξτε επάνω τους και τα υπόλοιπο λάδι. Ψήστε για 20 η και περισσότερα λεπτά.