Συνταγές, Λαχανικά

ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ

ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ

Κανένα καθάρισμα, κανένα χάος. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαγειρέψετε για ένα ψητό καλαμπόκι.
Cuisine Vegetables|ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Ποσότητα καλαμποκιών που επιθυμείτε

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Βυθίστε το καλαμπόκι σε νερό 30 λεπτά πριν το ψήσιμο με την φλούδα του και το κοτσάνι. Βγάλτε το από το νερό και βάλτε στην ψησταριά, όπως ακριβώς είναι. Ψήστε στο LOW. Ψήστε για περίπου 25 λεπτά με το καπάκι κλειστό. Γυρίστε τα καλαμπόκια μετά από 15 λεπτά για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
  2. Βγάλτε τα καλαμπόκια από την ψησταριά και αφήστε τα να κρυώσουν λίγα λεπτά. Βγάλτε την φλούδα και σερβίρετε με αλάτι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating