ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ
Κανένα καθάρισμα, κανένα χάος. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαγειρέψετε για ένα ψητό καλαμπόκι.
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Ποσότητα καλαμποκιών που επιθυμείτε
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βυθίστε το καλαμπόκι σε νερό 30 λεπτά πριν το ψήσιμο με την φλούδα του και το κοτσάνι. Βγάλτε το από το νερό και βάλτε στην ψησταριά, όπως ακριβώς είναι. Ψήστε στο LOW. Ψήστε για περίπου 25 λεπτά με το καπάκι κλειστό. Γυρίστε τα καλαμπόκια μετά από 15 λεπτά για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
- Βγάλτε τα καλαμπόκια από την ψησταριά και αφήστε τα να κρυώσουν λίγα λεπτά. Βγάλτε την φλούδα και σερβίρετε με αλάτι!