Συνταγές, Μοσχάρι

Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

Γρήγορα, εύκολα και νόστιμα. Η τέλεια μπριζόλα κάθε φορά.
Prep Time 10 mins
Cook Time 8 mins
Cuisine ΜΟΣΧΑΡΙ
Servings 4

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 4 μπριζόλες πάχους 2,5 εκατοστών
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ σάλτσα Worcestershire
  • 2 κ.σ βαλσάμικο
  • 2 κ.σ μουστάρδα Dijon
  • 2 κ.σ σάλτσα σόγιας
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • Φρέσκο πιπέρι

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Κόψτε το έξτρα λίπος από τις μπριζόλες. Σε μια καλά σφραγισμένη πλαστική σακούλα ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά.
  2. Μαρινάρετε τις μπριζόλες για μία ώρα σε θερμοκρασία δωματίου ή περίπου 24 ώρες μέσα σε ψυγείο. Εάν τις έχετε σε ψυγείο,
    επαναφέρετε τις μαριναρισμένες μπριζόλες σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου μια ώρα , πριν αρχίσετε το ψήσιμο.  Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στην θέση HIGH. Βουρτσίστε τις σχάρες και αλείψτε τις με ελαιόλαδο.