Χοιρινό, Συνταγές

ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ

 

ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ

Η γεύση της σάλτσας μπορεί να αλλάξει αν χρησιμοποιείτε διαφορετικά βότανα. Εάν θέλετε να την κάνετε πιο πικάντικη δοκιμάστε να προσθέσετε καυτερές πιπεριές. Η σάλτσα μπορεί να σερβιριστεί με οποιοδήποτε πικάντικο κρέας.
Cuisine ΣΥΝΤΑΓΕΣ|ΧΟΙΡΙΝΟ

Ingredients
  

Συστατικά

  • 2 μάνγκο ψιλοκομμένα
  • 800 gr ιταλικά λουκάνικα
  • 2 κουταλάκια μαϊντανό
  • 1 κουταλιά σούπας κόκκινο πιπέρι σε κομματάκια
  • 2 κουταλάκια μέλι
  • 1/2  κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2  ματσάκι μάραθο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
  • Μία πρέζα αλάτι

Notes

Οδηγίες
  1. Ρυθμίστε τις σχάρες σε κλίση για να χύνεται το λίπος μακριά από τις μπρικέτες. Ετοιμάστε το μπάρμπεκιου προθερμαίνοντάς το στην ρύθμιση HIGH και βουρτσίζοντας τις σχάρες με λάδι. Βάλτε τα λουκάνικα στο γκριλ και χαμηλώστε την θερμοκρασία στο LOW. Ψήστε περίπου 10 λεπτά κάθε πλευρά.
  2. Ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά για την σάλτσα. Αφήστε να κρυώσει το φαγητό για να σερβίρετε.
  3. Κόψτε τα λουκάνικα σε φέτες διαγωνίως και σερβίρετε με την σάλτσα.