Δείτε τι προσφέρουν οι ψησταριές iQue

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΕΥΚΟΛΙΑ

THINKING SMART

SMOKE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ την IQUE

Δείτε πώς είναι
το μέλλον του ψησίματος

Από εδώ και πέρα ​​το κάπνισμα, το ψήσιμο,
η χρήση σούβλας και το ψήσιμο
θα είναι ακόμα πιο εύκολα

Το ψήσιμο στη σχάρα χρησιμοποιώντας διάφορες μαγειρικές τεχνικές γίνεται εξαιρετικά εύκολο! Ρυθμίστε και προθερμάνετε το γκριλ και αφήστε τον έλεγχο θερμοκρασίας στην τεχνολογία iQue

Τραγανό ψητό κοτόπουλο
στη δική σας βεράντα

Η σειρά ψησταριών iQue διαθέτει ενσωματωμένη ηλεκτρική ψησταριά. Επιπλέον, τα μοντέλα με ενσωματωμένη σούβλα διαθέτουν ειδικό καυστήρα που εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψημένη κρούστα

Έχετε τα πάντα στο χέρι!

Η εφαρμογή iQue θα σας δώσει τη δυνατότητα να ελέγχετε από απόσταση όχι μία συσκευή, αλλά πολλές ταυτόχρονα. Ψήστε περισσότερο στο γκριλ Broil King Pellet Grill ταυτόχρονα.


Ασύρματος έλεγχος όπου και αν βρίσκεσαι

Εφαρμογή iQue για το τηλέφωνό σας, που θα σας ενημερώσει για τα στάδια του ψησίματος

PGT

Το θρυλικό σύστημα, τώρα σε αυτόματο πιλότο.

Είναι ξεκάθαρα ορατό

Οθόνη LCD που θα σας δείχνει τη μέτρηση της θερμοκρασίας από κάθε αισθητήρα. Θα δείτε τον χρόνο ψησίματος και τη λειτουργία του.

Μαγειρέψτε με ευχαρίστηση

Οι ψησταριές iQue διαθέτουν ενσωματωμένη πλαϊνή κουζίνα. Μη διστάσετε – μεταφέρετε την κουζίνα σας στον κήπο.

Τέλεια αποτελέσματα
κάθε φορά

3 ενσωματωμένοι αισθητήρες για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του φούρνου και των ψημένων τροφίμων. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη του γκριλ και στην εφαρμογή.

Γνωστές λύσεις
κάθε φορά

Στο εσωτερικό του φούρνου θα βρείτε σχάρες διπλής όψης από χάλυβα ή χυτοσίδηρο. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητές τους και ψήστε χωρίς όρια. Χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις 3 κατευθύνσεων για να ψήσετε ό,τι θέλετε

Επιλέξτε το χρώμα σας

Εκκινήστε την εφαρμογή iQue και επιλέξτε το χρώμα των πόμολων σας. Σας αρέσει το μωβ ή ίσως το πράσινο; Έχετε έως και 11 χρώματα για να διαλέξετε. Προσαρμόστε το χρώμα στη διάθεσή σας.

Πηγή τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης

Οι ψησταριές είναι εξοπλισμένες με δύο θύρες USB-C και σας επιτρέπουν να φορτίζετε φορητές συσκευές, όπως τηλέφωνα ή ηχεία. Θα βρείτε τις θύρες USB στον πίνακα ελέγχου.

Βρείτε το δικό σας iQue

Ψησταρίες IQUE

REGAL™ Q 590

IMPERIAL™ QS 590