QUESADILLAS ΜΕ BRIE, MANGO ΤΣΙΛΙ
Είναι σίγουρο ότι αυτό το εύκολο ορεκτικό θα εξαφανιστεί γρήγορα από τους επισκέπτες σας.
Ingredients
Συστατικά
- 1 κόκκινη πιπεριά ψημένη
- 1 κομμένη σε φέτες πιπεριά Χιλής
- 1 Μάνγκο καθαρισμένο και κομμένο
- 2 κουταλιές κολιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι
- 8 μικρές τορτίγιας
- 200 gr τυρί Μπρι, ψιλοκομμένο σε φέτες
- Φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
Notes
Οδηγίες
- Προθερμάνετε το γκριλ στο ΗΙGH. Για να ψήσετε την κόκκινη πιπεριά βάλτε την απ ευθείας στο γκριλ και γυρνάτε την περιστασιακά μέχρι το εξωτερικό της μαυρίσει. Βγάλτε την και αφήστε την να κρυώσει αρκετά για να την πιάσετε, Ξεφλουδίστε , βγάλτε τους σπόρους και κόψτε την σε φέτες.
- Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε τις άλλες πιπεριές, το μάγκο, το κολιανδρο, και τον χυμό, λεμονιού.
- Βάλτε τις τορτίγιες σε έναν πάγκο, στο μισό κάθε τορτίγιας βάλτε μερικές φέτες τυριού Μπρι. Περάστε το μάγκο από κόσκινο για να βγει στεγνό και να μην γίνουν μουλιασμένες οι τορτίγιας. Απλώστε το μάγκο με κουτάλι επάνω από το τυρί και διπλώστε το άλλο μισό της τορτίγιας από πάνω. Κάντε το ίδιο και με τις υπόλοιπες τορτίγιας.
- Προθερμάνετε και μετά μειώστε το γκριλ στο LOW. Αλείψτε τις τορτίγιας με ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και να γίνουν τραγανές. Ψήστε 1-2 λεπτά κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να λειώσει το τυρί. Βάλτε τις σε σανίδα και κόψτε τις σε μερίδες.