Σύστημα PGT

Η Performance Grilling Technology είναι ένας συνδυασμός των κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογιών του συστήματος σχάρας Broil King, που εγγυάται απαράμιλλη ισχύ και αποδοτικότητα, καθώς και την εκπληκτική γεύση των ψητών πιάτων.

Αρωματικές ύλες Flav-R-Wave ™

Από εκεί προέρχεται η μοναδική και εξαιρετική γεύση των ψητών πιάτων. Καλύπτουν το χώρο πάνω από τους καυστήρες και κάτω από τη σχάρα, εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και εξάτμιση χυμών και λίπους που στάζουν από αυτά στο φαγητό. Επιπλέον, εμποδίζουν το κάψιμο των τροφίμων και διατηρούν τη θερμοκρασία στο φούρνο, καθιστώντας ευκολότερη τη σχάρα με το καπάκι ανοιχτό.

Φωτιζόμενα κουμπιά

Όταν ψήνετε στη σχάρα μετά το σκοτάδι, χάρη στα φωτισμένα κουμπιά θα δείτε σε ποια θέση βρίσκονται. Για να μην αναφέρουμε τη μοναδική εμφάνιση.

Κιτ περιστροφικής σούβλας

Αποτελείται από έναν καυστήρα rotisserie στο πίσω μέρος του φούρνου, έναν ηλεκτρικό κινητήρα, μια ακίδα με ράβδους για τη στερέωση του κρέατος και ένα κιτ εξισορρόπησης. Αυτό το σετ σας επιτρέπει να ψήνετε, για παράδειγμα, τραγανό κοτόπουλο και πόδι.

Χυτή σχάρα από ανοξείδωτο χάλυβα διπλής όψης

Η διπλή όψη από ανοξείδωτο χάλυβα σχάρα συνδέει δύο κόσμους για να δημιουργήσει την τέλεια σχάρα. Το σχήμα διπλής όψης της σχάρας από χυτοσίδηρο, χαρακτηριστικό των σχαρών αερίου Broil King, παρέχει την ευελιξία στη σχάρα, ενώ η εκτέλεση χυτοσίδηρου ανοξείδωτου εξασφαλίζει απαράμιλλη αντοχή στην αγορά. Κάθε σχάρα της σχάρας είναι χειροποίητη, η οποία εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα και ένα νέο πρότυπο ψησίματος.

Πάνω ράφι γκριλ αερίου

Θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε πιάτα όπως: ψωμάκια χάμπουργκερ, κρουτόν, λουκάνικο, πατάτες, καλαμπόκι, μαύρη πουτίγκα. Το ψήσιμο στο πάνω ράφι είναι παρόμοιο με το ψήσιμο μεταφοράς σε φούρνο. Το επάνω ράφι της σχάρας είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να αφήσετε το ψητό φαγητό σας μακριά για να το διατηρήσετε ζεστό. Το πάνω ράφι τοποθετείται σε προφίλ κρεμάστρες στα πλαϊνά τοιχώματα του περιβλήματος picar για να διευκολύνει τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση του ραφιού, κάτι που είναι χρήσιμο, για παράδειγμα, με τη χρήση περιστρεφόμενης σούβλας ή εξαρτημάτων που απαιτούν την αφαίρεσή του.