Go Back

ΨΗΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΠΛΑΤΗΣ

Ένα ράφι για τα παϊδάκια είναι ένα σπουδαίο εργαλείο, αλλά εάν δεν έχετε αγοράσει το δικό σας ακόμη τότε προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πλευρά το ένα στο άλλο υπο γωνία. Στα τελευταία λεπτά του ψησίματος απλώστε τα ξαπλωτά στις σχάρες, ενώ ταυτόχρονα αλείβετέ τα με την σάλτσα.
Cuisine ΣΥΝΤΑΓΕΣ|ΧΟΙΡΙΝΟ

Ingredients
  

Συστατικά

  • 3 1,5 κιλό χοιρινά πλευρά πλάτης
  • αλατοπίπερο
  • 1 φλιτζάνι κέτσαπ
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1/3 φλιτζάνι σάλτσας worcestershire
  • 1 κουταλιά σούπας σκόνη τσίλι
  • Σάλτσα καυτού πιπεριού
  • 2 κουταλιές σούπας καφέ ζάχαρης

Notes

Οδηγίες
  1. Τοποθετήστε δοχείο συλλογής υγρών επάνω στα κάρβουνα και κάτω από τις σχάρες. Ρίξτε 2,5 πόντους νερό η άλλο υγρό, όπως χυμό μήλου η κρασί η συνδυασμό αυτών. Επανατοποθετήστε τις σχάρες και προθερμάνετε το γκριλ στην ρύθμιση LOW.
  2. Βγάλτε την μεμβράνη από τα παϊδάκια , με τα δάκτυλα. Αυτό κάνει τεράστια διαφορά στην τρυφερότητα του φαγητού. Κόψτε το κομμάτι σε τμήματα 15 εκατοστών. Πασπαλίστε με αλατοπίπερο και τοποθετήστε τα σε ένα ράφι για παϊδάκια στο γκριλ σας. Ψήστε αργά στην χαμηλότερη ρύθμιση για μία ώρα.
  3. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά σε μία κατσαρόλα και σιγοβράστε τα στον πλευρικό καυστήρα μέχρι η σάλτσα να γίνει πηχτή. Απλώστε αυτήν την σάλτσα τα τελευταία λεπτά του ψησίματος για να μην σας καεί η ζάχαρη.