1πράσινη πιπεριά, κομμένη σε 12 τετράγωνα κομμάτια
4ξύλινα σουβλάκια
Notes
Οδηγίες
Ξεπαγώστε τα χτένια εντελώς εάν είναι κατεψυγμένα και στεγνώστε τα σε χάρτινη πετσέτα
Μουλιάστε τα σουβλάκια σε νερό για 30 λεπτά πριν τα χρησιμοποιήσετε για να μην πάρουν φωτιά.
Προθερμάνετε το γκριλ στο HIGH.
Σε ένα τηγάνι, αναμίξτε βούτυρο, κρεμμύδι, κρεμμυδάκια, μαϊντανό, μοσχοκάρυδο, και σκόνη σέλινου. Σοτάρετε τα σε χαμηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά , ανακατεύοντάς τα συχνά.
Εν τω μεταξύ περάστε τα χτένια στα 4 σουβλάκια, παρεμβάλλοντας ντοματίνια και πράσινες πιπεριές.
Χαμηλώστε την θερμοκρασία στο MEDIUM-LOW. Βάλτε τα σουβλάκια στο γκριλ και ψήστε τα γυρίζοντάς τα όταν είναι απαραίτητο, μέχρι τα χτένια ψηθούν καλά (6-8 λεπτά).