Μισό κιλό μαγειρεμένα θαλασσινά (γαρίδες, καβούρια, αστακό) πολύ καλά στεγνωμένα
Notes
Οδηγίες
Ανακατέψτε τα πρώτα 11 συστατικά σε μεγάλο μπολ. Αργά ανακατέψτε τα στα θαλασσινά και προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Απλώστε τις τορτίγιες και απλώστε την γέμιση στο μισό κάθε μιας αφήνοντας τις άκρες στις οποίες ρίξτε νερό και διπλώστε την τορτίγια πιέζοντας τα άκρα για να σφραγίσουν.
Προθερμάνετε το γκριλ στο HIGH και αλείψτε τις σχάρες με ελαιόλαδο. Μειώστε την θερμοκρασία στο MEDIUM και ψήστε για 2 λεπτά κάθε πλευρά, μέχρι η γέμιση να είναι ζεστή και το τυρί να λειώσει. Βγάλτε τα από το γκριλ και άστε το να κρυώσει λίγο πριν αρχίσετε να τις κόβετε σε φέτες. Γαρνίρετε με κολιανδρο και σερβίρετε με την αγαπημένη σας σάλτσα.