1πιπεριά τσίλι κόκκινη χωρίς σπόρια και κομμένη σελωρίδες
1κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
100grψιλοκομμένα μανιτάρια
3κουταλιές σούπας κομμένου κολίανδρου
1Κρούστα πίτσας (έτοιμη η κατασκευασμένη από εσάς)
1κουταλιά σούπας λάδι τσίλι
150grγραμμάρια τριμμένο τυρί mozzarella
Αλάτι και πιπέρι
Οτιδήποτε άλλο εάν επιθυμείτε
Notes
Οδηγίες
Αλείψτε τα στήθη κοτόπουλου με ελαιόλαδο και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τσίλι. Βάλτε τα στο γκρίλ σε medium ρύθμιση και γυρίστε μόνο μία φορά όταν τα στήθη έχουν ψηθεί καλά. Χρησιμοποιήστε την άμεση μέθοδο. Ψιλοκόψτε τα .
Βάλετε ολόκληρες κόκκινες πιπεριές στο γκριλ για να ψηθούν, όχι όμως τελείως. Άστε τις να κρυώσουν και μετά ψιλοκόψτε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια όπως και οτιδήποτε άλλο έχετε προσθέσει. Αλείψτε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, κόκκινο τσίλι, κολίανδρο, αλατοπίπερο. Βγάλτε το λάδι που περισσεύει, καλύψτε και αφήστε τα στην άκρη.
Αλείψτε την κρούστα πίτσας με λάδι τσίλι. Τοποθετήστε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο ομοιόμορφα και μετά σκορπίστε επάνω τους τα λαχανικά και τέλος το τριμμένο τυρί mozzarella.
Δείτε τις οδηγίες για την χρήση της πέτρας γκριλ.
Ψήστε την πίτσα σε προθερμασμένο γκρίλ για 5-10 λεπτά η μέχρι η βάση να γίνει τραγανιστή και χρυσαφιά και μέχρι το τυρί να αρχίσει να κάνει φουσκάλες.