1ψημένη κόκκινη πιπεριά, αποφλοιωμένη, χωρίς σπόρους
1ψημένη κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1πιπεριά jalapeño χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένη
1σκόρδο λειωμένο
1/2φλιτζάνι φρέσκο κολιανδρο, ψιλοκομμένο
2κουταλιές πράσινο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
11/2 φλιτζανιού τυρί τσένταρ , τριμμένο
1/2τυρί φέτα τριμένη
6τορτίγιες περίπου 20 εκατοστών
Notes
Οδηγίες
Ανακατέψτε τα πρώτα 7 συστατικά σε μεσαίο μπολ. Βάλτε τις τορτίγιες στον πάγκο και μοιράστε την μισή ποσότητα από τα μαύρα φασόλια, αφήνοντας γύρω-γύρω περιθώριο 3 πόντους. Απλώστε τα τυριά. Βουρτσίστε τις άκρες με νερό και διπλώστε τις, πιέζοντας για να κολλήσουν οι άκρες.
Προθερμάνετε το γκριλ και αλείψτε τις σχάρες με λάδι. Ψήστε τις πίτες σε μεσαία θερμοκρασία για 2-3 λεπτά κάθε πλευρά.
Κόψτε σε λουρίδες με ρόδα κοπής της πίτσας η με αιχμηρό μαχαίρι.