6φλιτζάνια ποικιλία φύλλων σαλάτας, κομμένα και πλυμμένα
1κουταλιά φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
1κουταλιά φρέσκο μαϊντανό
Μία δόση βαλσαμικό ξίδι
Notes
Οδηγίες
Για την προετοιμασία του κατσικίσιου τυριού, πάρτε μία κούπα ζεστό νερό και ένα μαχαίρι με λεπτή λεπίδα. Βουτήξτε το μαχαίρι στο καυτό νερό και μετά κόψτε κομμάτι από το τυρί. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να έχετε 6 κομμάτια. Βάλτε τα κομμάτια του τυριού σε πιατέλα. Προθερμάνετε το γκριλ στο HIGH.
Τακτοποιήστε όλα τα λαχανικά σε ταψί και αλείψτε τα ελαφρά με λάδι. Προσθέστε αλάτι πιπέρι και θυμάρι και μειώστε την θερμοκρασία στο MEDIUM – LOW.
Ψήστε κάθε λαχανικό χωριστά. Οι πιπεριές χρειάζονται περίπου 2 λεπτά ενώ τα υπόλοιπα γύρω στα 4 λεπτά.
Όσο ψήνετε τα λαχανικά, βάλτε το ταψί με το τυρί στο ράφι συντήρησης του γκριλ. Το τυρί πρέπει να είναι ζεστό, όχι καυτό.
Για να σερβίρετε, στολίστε τα λαχανικά στα πιάτα και βάλτε την ποικιλία των φύλλων στην μέση. Σκεπάστε με φέτα τυριού, περιχύστε με ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι και σκορπίστε από πάνω μαιντανό και αλεσμένο μαύρο πιπέρι.