Go Back

ΨΗΜΕΝΗ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Απολαύστε τη μαργαρίτα σας το Σαββατοκύριακο.
Prep Time 2 mins
Cook Time 10 mins
Cuisine Beverages|ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Servings 1

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 2 limes
  • 1 λεμόνι
  • 30 gr Τεκίλα ή Mezcal ( To Mezcal έχει πιο καπνιστή γεύση)
  • 15 gr Triple sec γλυκό ή Grand Marnier της επιθυμίας σας αν επιθυμείτε πιο εσπεριδοειδή γεύση
  • Λευκή ζάχαρη

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Προθερμάνετε το γκριλ σε MEDIUM θερμοκρασία στους 204-260oC ή 400-500 oF
  2.  Κόψτε τα εσπεριδοειδή στο μέση και ψήστε προς τα κάτω για δέκα λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να  καραμελοποιούνται.
  3.  Αφαιρέστε από τη θερμότητα και στύψτε τα. Κρατήστε 15 ml χυμό λεμόνι και lime μαζί..
  4. Βάλτε  γύρω από το ποτήρι τη ζάχαρη και το lime.
  5. Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε 30 ml χυμό εσπεριδοειδών, τεκίλα και το Triple sec.
  6.  Ανακινήστε με πάγο. Ρίξτε πάνω από τον πάγο.
Τα πορτοκάλια ψήνονται επίσης καλά και δίνουν μια πιο γλυκιά γεύση στο ποτό