4φλιτζάνια ώριμα αχλάδια, αποφλοιωμένα και ψιλοκομμένα
1/2κ.γ κανέλα
2φλιτζάνια cranberries
1/4κ.γ σκόνη κριθαριού
2κ.γ πορτοκάλι τριμμένο
3/4φλιτζάνι αμύγδαλα σε φέτες
3/4φλιτζάνι ζάχαρη λευκή
1/2φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1κ.σ ταπιόκα
1/3φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/4φλιτζάνι βούτυρο
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βγάλτε την πίτα ζαχαροπλαστικής και τοποθετήστε την σε ένα ταψί 22-25 εκ.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα αχλάδια, το τριμμένο πορτοκάλι και τα cranberries. Ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη, την ταπιόκα, την κανέλα και την σκόνη κριθαριού.Πασπαλίστε τα μπαχαρικά πάνω από τα φρούτα και αναμίξετε.
Τοποθετήστε το μείγμα φρούτων στην πίτα και ρίξτε τα αμύγδαλα.
Για την επικάλυψη, χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ ζαχαροπλαστικής, συνδυάστε το αλεύρι, την ζάχαρη και το βούτυρο έως ότου είναι πηχτή. Ρίξτε την πάνω από το γέμισμα φρούτων.
Ψήνουμε στους 425 ° F για 15 λεπτά. Μειώστε τη θερμότητα στους 350 ° F και ψήνετε 45 λεπτά περισσότερο ή έως ότου η κρούστα είναι πιο χρυσαφένια και τα φρούτα έχουν φουσκάλες στην άκρη.