3μεγάλες γλυκές πιπεριές (κόκκινες, κίτρινες ή πορτοκαλί)
1φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
2 ή 3κ.σ λιωμένο βούτυρο
Τυρί παρμεζάνα
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
Προετοιμάστε τα λαχανικά σε ένα wok λαχανικών. Αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς. Κόβετε όλα τα λαχανικά και τα τοποθετείτε σε ένα μεσαίο μπολ με τα βότανα και τα μπαχαρικά και την φέτα. Ανακατέψτε.
Κόψτε τις πιπεριές κατά το ήμισυ κατά μήκος και αφαιρέστε τους σπόρους και τις νευρώσεις. Με ένα κουτάλι βάλτε το μείγμα λαχανικών στις πιπεριές. Σε ένα μικρό μπολ ρίξτε την τριμμένη φρυγανιά με το βούτυρο και πασπαλίστε αυτό το μείγμα πάνω από τις γεμιστές πιπεριές. Ακόμη ρίξτε λίγο παρμεζάνα από πάνω.
Για να κρατήσετε τις πιπεριές σταθερές, και να διατήρησε το σχήμα τους μπορείτε να τοποθετήσετε την κάθε μια σε ένα κυκλικό δακτύλιο ζαχαροπλαστικής. Τοποθετήστε τις στη σχάρα συντήρησης για 20-30 λεπτά μέχρι να ψηθούν σε χαμηλή θερμοκρασία.