1φλιτζάνι βούτυρο χωρίς αλάτι σε θερμοκρασία δωματίου
1κ.σ Worcestershire σάλτσα
1κ.σ αλάτι
1κ.σ πιπέρι
4κ.σ καγιέν πιπέρι
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανάψτε την ψησταριά στο MEDIUM για 10 λεπτά. Καθαρίστε πολύ καλά τις πατάτες και ξεπλύνετε τις. Ξεφλουδίστε τις αρκετές φορές με κάποιον αποφλοιωτή ή μαχαίρι. Έπειτα τυλίξτε κάθε μια με ένα αλουμινόχαρτο.Τοποθετήστε τις στην ψησταριά και ψήστε με το καπάκι κλειστό για τουλάχιστον 40 λεπτά.
Για το Βούτυρο: Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα μεσαίο μπολ. Ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να αναμειχθεί καλά. Τοποθετήστε το βούτυρο σε μια λαδόκολλα σε σχήμα κούτσουρου. Κατάψυξη και ψιλοκομμένα.Καταψύξτε το βούτυρο και έπειτα κόψτε το σε μικρά κομμάτια ενώ είναι παγωμένο.
Τέλος βγάζουμε τις πατάτες από την ψησταριά και τις σερβίρουμε το μείγμα βουτύρου.