CROQUE-MONSIEUR
Συστατικά
- 2 φέτες ψωμί
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- 3 λεπτές φέτες ζαμπόν
- 1 φέτα ελβετικό τυρί
- 1 αυγό
- 1 κουταλιά γάλα
- 1 κουταλιά βούτυρο
Οδηγίες
- Αντικαταστήστε τις σχάρες με ένα ταψί. Προθερμάνετε το γκριλ στο LOW (χαμηλή ρύθμιση).
- Αλείψτε μία φέτα ψωμιού με μουστάρδα. Καλύψτε με το ζαμπόν και μετά με το τυρί και σκεπάστε με την άλλη φέτα ψωμιού.
- Χτυπήστε το αυγό και το γάλα σε ένα πιάτο. Βουτήξτε το σάντουιτς στο αυγό και από τις 2 πλευρές και βάλτε το κατ ευθείαν στο προθερμασμένο και βουτυρωμένο ταψί. Γυρίστε το όταν η κάτω πλευρά αρχίζει και γίνεται καφέ και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι το τυρί να λειώσει.