Go Back

ΨΗΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με τις δεξιότητες μπάρμπεκιου σας; Γιατί να μην δοκιμάσετε το καρπούζι σχάρας Amaretto. Πιθανώς ένα νέο αγαπημένο επιδόρπιο ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας. Δοκιμάστε το και δείτε μόνοι σας.
Cuisine Desserts|ΓΛΥΚΑ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Καρπούζι
  • Αμαρέτο
  • Τυρί φέτα
  • Μέντα

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Κόψτε το καρπούζι σε μπουκίτσες όπως στην φωτογραφία.
  2. Βυθίστε τις μπουκίτσες καρπουζι στο αμαρέτο σε ένα ρηχό μπολ για τουλάχιστον 30 λεπτά (βεβαιωθείτε ότι το καρπούζι είναι πλήρως καλυμμένο με αμαρέτο)
  3. Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στο medium-high.
  4. Τσιγαρίστε το καρπούζι σιγά για 2-3 minutes κάθε πλευρά.
  5. Αφαιρέστε το καρπούζι από τις σχάρες και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
  6. Πασπαλίστε το καρπούζι με την τριμμένη φέτα (1 κ.γ φέτα για 4 κομμάτια καρπούζι).
  7. Τέλος πασπαλίστε με λίγο μέντα πάνω από το καρπούζι και σερβίρετε.