ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Ψήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι
2. Εάν το μπέικον έχει αρκετό λίπος αφαιρέστε το
3. Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και ρίξτε το βαλσάμικο ξύδι και ψήστε μαζί
4. Προσθέστε το σιρόπι σφενδάμου και την καστανή ζάχαρη; και ψήστε σιγά για περίπου 10 λεπτά
5. Προσθέστε το ψημένο μπέικον, το πιπέρι καγιέν και την σκόνη πάπρικας
6. Τοποθετήστε τα όλα τα συστατικά μετά από 10 λεπτά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι η σως μπέικον να έχει την κατάλληλη σύσταση.
7. Αναμείξτε το μοσχαρίσιο κρέας με αλάτι και πιπέρι, πλάστε το και τοποθετήστε το στο γκριλ για περίπου 4 λεπτά την κάθε πλευρά
8. Σερβίρετε το ψημένο κρέας με τυρί, μαρούλι και ντομάτα, BBQ σως και μια κ.σ από την σως μπέικον που φτιάξατε.