Go Back

ΣΑΛΤΣΑ ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ

Συγκεντρώστε γύρω από τη σχάρα με αυτήν την εμπνευσμένη συνταγή και ιδέες ψησίματος για οικογένεια και φίλους.
Cuisine Appetizers|ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ|ΟΡΕΚΤΙΚΑ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 1 ντομάτα χωρίς σπόρια και κομμένη
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Χυμός από 1 lime
  • 1 κ.γ κύμινο
  • 1/4 κ.σ πιπέρι καγιέν
  • κ.γ ταμπάσκο σάλτσα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 κ.σ κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Λιώστε το αβοκάντο σε ένα μεσαίο μπολ. Προσθέστε την κομμένη ντομάτα και το κόκκινο κρεμμύδι, τ0 χυμό λεμονιού και τη σάλτσα από ταμπάσκο. Πασπαλίστε το μείγμα από κύμινο, πιπέρι καγιεν, αλάτι και πιπέρι. Τέλος ρίξτε το κομμένο κόλιανδρο.
  2. Καλύψτε με μια μεμβράνη σφικτά και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο να σερβιριστεί.