Go Back

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΠΙΤΤΕΣ

Μπορείτε να μειώσετε την καυτερή γεύση βάζοντας λιγώτερο καυτερή σάλτσα η παραβλέποντας τις πιπεριές jalapeño.
Cuisine ΟΡΕΚΤΙΚΑ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

Συστατικά

  • 4 μεγάλες τορτίγιες
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι καυτερή σάλτσα
  • 4 πράσινα κρεμμύδια λειωμένα
  • 1 πιπεριά jalapeño, χωρίς σπόρους και ψιλοκομμένη
  • 2 φλιτζάνια τριμμένο κασέρι

Notes

Οδηγίες
  1. Προθερμάνετε το γκριλ στο LOW. Αναμίξτε σάλτσα, κρεμμύδια, πιπεριά σε ένα μικρό μπολ.
  2. Αλείψτε ελαφρά την μία πλευρά των τορτίγιας με ελαιόλαδο στην πλευρά που θα είναι στο εξωτερικό της πίτας. Απλώστε σε 2 από τις τορτίγιας το μίγμα σάλτσας και απλώστε από πάνω το τριμμένο τυρί. Σκεπάστε τις με τις άλλες δυο τορτίγιας.
  3. Βάλτε τις πιτούλες κατ ευθείαν στις σχάρες και ψήστε τις για 3 λεπτά κάθε πλευρά, ελέγχοντας πάντα μην παρα ψηθούν.
  4. Βάλτε τις σε μία σανίδα και με μαχαίρι η ρόδα κοπής πίτσας κόψτε τα κομμάτια , αφού περιμένετε για 1 λεπτό.