Ετοιμάστε όλα τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τα υλικά για την μαρινάδα. Ρίξτε την μαρινάδα ομοιόμορφα στα λαχανικά.
Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στο HIGH, βάζοντας το βαθύ ταψί wok στις σχάρες. Ακολουθήστε την μέθοδο άμεσου ψησίματος.
Αλείψτε το wok με μαγειρικό λάδι και βάλτε όλα τα λαχανικά μέσα, ανακατεύοντας τα πρόχειρα και μετά κλείστε το καπάκι της συσκευής.
Συνεχίστε να ανακατεύετε τα λαχανικά με την σπάτουλα κάθε ένα λεπτό μ μέχρι τα λαχανικά να γίνουν τρυφερά και τραγανιστά και να αρχίσουν να αλλάζουν χρώμα, για 10 λεπτά. Κρατείστε το καπάκι κλειστό όταν δεν γυρνάτε τα λαχανικά.
Βγάλτε τα από το γκριλ και τοποθετήστε τα στο πιάτο για σερβίρισμα και γαρνίρετε με την Μεξικάνικη σάλτσα και τους ψημένους σπόρους σουσαμιού. Σερβίρετέ το καυτό!
Τα λαχανικά αυτά είναι εν μέρει τηγανισμένα και εν μέρει ψητά, δίνοντας έτσι μία καραμελώδη γεύση.