Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στο LOW. Ανακατέψτε ξύδι και μέλι. Προσθέστε ένα λεπτό στρώμα λαδιού και ανακατεύετε συνεχώς προσθέτοντας αλατοπίπερο.
Αλείψτε τα αχλάδια με λάδι και βάλτε τα στο προθερμασμένο γκριλ, στην ρύθμιση LOW. Ψήστε τα και από τις δυο πλευρές μέχρι να μαλακώσουν και να ζεσταθούν , για περίπου 4 λεπτά.
Εν τω μεταξύ χωρίστε τα λαχανικά σε έξι πιάτα. Τοποθετήστε από πάνω τους τα αχλάδια , τα κρουτόν, και το τυρί και περιχύστε τα με ξύδι.