Go Back

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΜΕ ΨΗΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ

Cuisine ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

Συστατικά

  • Αλατοπίπερο
  • 8 φλιτζάνια ποικιλίας λαχανικών
  • Μισό φλιτζάνι κρουτόν ψημένα
  • Μισό φλιτζάνι τυρί ροκφόρ
  • Δύο κουταλιές ξύδι
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 1/4 κουτάλι φαγητού λάδι
  • 3 αχλάδια ξεφλουδισμένα και κομμένα στα τέσσερα

Notes

Οδηγίες
  1. Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στο LOW. Ανακατέψτε ξύδι και μέλι. Προσθέστε ένα λεπτό στρώμα λαδιού και ανακατεύετε συνεχώς προσθέτοντας αλατοπίπερο.
  2. Αλείψτε τα αχλάδια με λάδι και βάλτε τα στο προθερμασμένο γκριλ, στην ρύθμιση LOW. Ψήστε τα και από τις δυο πλευρές μέχρι να μαλακώσουν και να ζεσταθούν , για περίπου 4 λεπτά.
  3. Εν τω μεταξύ χωρίστε τα λαχανικά σε έξι πιάτα. Τοποθετήστε από πάνω τους τα αχλάδια , τα κρουτόν, και το τυρί και περιχύστε τα με ξύδι.