Go Back

ΠΙΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΛΕΜΟΝΙ

Ένα γρήγορο κέρασμα για απρόβλεπτους επισκέπτες, χρησιμοποιώντας τα υλικά που διαθέτετε. Η αγαπημένη μας επιλογή είναι βατόμουρα, αλλά οποιοδήποτε μαλακό φρούτο μας κάνει.
Cuisine ΓΛΥΚΑ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

Συστατικά

  • 1 λεπτή πίτα πίτσας αγορασμένη
  • 1 κουταλάκι ζελέ λεμονιού λειωμένο
  • 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
  • 60 gr τυρί κρέμα , σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 1/4 κουταλάκι κανέλα
  • 1 φλιτζάνι μαλακά φρούτα (γιαρμά, φράουλες, kiwi κλπ)

Notes

Οδηγίες
  1. Προθερμάνετε το γκριλ στο MEDIUM. Καθαρίστε καλά τις σχάρες. Μειώστε την φωτιά στο LOW.
  2. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, ζελέ λεμονιού και ζάχαρη και απλώστε την επάνω στην πίτα της πίτσας. Βάλτε από πάνω την ποικιλία των φρούτων και βάλτε την στο γκριλ ψήνοντάς την μέχρι το τυρί να αρχίσει να λειώνει (περίπου 5 λεπτά)
  3. Εν των μεταξύ ανακατέψτε μέλι, χυμό λεμονιού και κανέλα και απλώστε τα πάνω από τα φρούτα όσο η πίτσα ψήνεται.