Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στο MEDIUM. Στα φιλέτα τόνου αλείψτε το ελαιόλαδο σουσαμιού και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και το σουσάμι.
Κατά τη διάρκεια προετοιμάστε την μαγιονέζα αναμειγνύοντας τη μαγιονέζα,το wasabi, το σκόρδο garlic και το κόλιανδρο σε ένα μικρό μπολ.
Αλείψτε ή χρησιμοποιείστε το σπρέι λαδιού για να λαδώσετε τις σχάρες με ελαιόλαδο. Τοποθετήστε τα φιλέτα τόνου στο μπάρμπεκιου 1 1/2(θέση: ρολόι) – 2 λεπτά κάθε πλευρά, (μπορείτε να ανατρέξετε στο Άμεσο Οδηγό Ψησίματος για πληροφορίες ) μέχρι να έχει καψαλιστεί απέξω και μέσα να είναι ελαφρώς ψημένος ο τόνος. Κατά τη διάρκεια ψησίματος του τόνου ψήστε στη σχάρα συντήρησης τα ψωμάκια burger.
Τέλος σερβίρετε αλείφοντας τα ψωμάκια με το μείγμα μαγιονέζας, wasabi κτλ., τοποθετήστε τον φιλέτο τόνου και από πάνω τα φύλλα ρόκας.