3κ.σ φρέσκο τζίντζερ, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
1μικρό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομματιασμένο σε τετραγωνάκια
6σκελίδες σκόρδο, αποφλοιωμένες
1/3φλιτζάνι ελαιόλαδο
11/4 φλιτζάνια απλό γιαούρτι
2 κ.σκύμινο
11/2tbsp garam masala
11/2 κ.σ γκαράμ μασάλα (ινδικό μπαχαρικό)
11/2 κ.γ κουρκουμα
1κ.γ πάπρικα
1κ.γ καγιέν
1κ.γ αλάτι
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
Στο κύπελλο ενός επεξεργαστή τροφίμων, συνδυάστε το τζίντζερ, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατέψτε μέχρι να μαγειρευτεί. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε πάλι λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Μαρινάρετε τα πουλερικά ή το ψάρι για 4 ώρες ή για μια νύχτα στο ψυγείο.