1μεγάλο ματσάκι από μεγάλα σπαρράγια, κομμένες άκρες
2κολοκυθάκια, κομμένα κατά μήκος
198grμανούρι, κομμένο σε φέτες
Ρόκα σαλάτα
Αλάτι & Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
5κ.σ ελαιόλαδο tablespoons olive oil
1σκελίδα σκόρδο, τεμαχισμένο
1φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
Αλάτι & Πιπέρι
Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να ενωθούν καλά και να γίνει ένα μαλακό μείγμα.
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατέψτε τα ντοματίνια με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Τοποθετήστε τα σε μια λαδόκολλα ψησίματος στην ψησταριά και ψήστε στο MEDIUM-LOW στους 325 ° F (163 ° C) για 50 λεπτά, μέχρι να στεγνώσουν. Πετάξτε τα κολοκυθάκια και τα σπαράγγια με 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ψήστε μέχρι να γίνουν τραγανά και τρυφερά. Αφήστε τα να κρυώσουν στη σχάρα συντήρησης. Ζεστάνετε τα υπόλοιπα με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Τηγανίζουμε το τυρί Μανούρι για 3 λεπτά ανά πλευρά, μέχρι να δούμε τα χρυσαφένια σημάδια ψησίματος. Στραγγίστε σε ένα πιάτο με μια χαρτοπετσέτα απορρόφησης.
Τοποθετήστε τα λαχανικά και το τυρί σε μια πιατέλα και πασπαλίστε με λίγο λάδι βασιλικού για τη γεύση.