8φλιτζάνια baby σπανάκι (και άλλα πράσινα baby λαχανικά)
2πορτοκάλια, καθαρισμένα, κομμένα σε μικρά κομματάκια
1/2φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1/2φλιτζάνι κουκουνάρι, ψημένο
100γρ.μαντσέγκο, με ένα αποφλοιωτή κόψτε το σε λεπτές φέτες
ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2κ.σ λευκή βινεγκρετ κρασιού
1κ.σ χυμό πορτοκάλι, φρέσκοστυμμένος
1κ.γμουστάρδα Dijon
1γρ.μέλι
Αλάτι & πιπέρι
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας αναμειγνύουμε την πράσινη σαλάτα, τα κομμάτια πορτοκαλιού, τις ροδέλες κρεμμυδιού και το κουκουνάρι.
Για την προετοιμασία της βινεγκρετ: Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο, τη λευκή βινεγκρετ κρασιού, το χυμό πορτοκαλιού, τη μουστάρδα orange, μουστάρδα Dijon, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα γυάλινο βαζάκι. Ανακινήστε το έντονα και έπειτα ρίξτε το πάνω στη σαλάτα και ανακατέψτε. Τέλος ρίξτε το κομμένο τυρί.