Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το κρέας μαζί με όλα τα συστατικά που αναγράφονται παραπάνω και ανακατέψτε χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Φτιάξτε 8 μπιφτεκάκια.
Προθερμάνετε το barbecue στο MEDIUM/HIGH, έπειτα βουρτσίστε ή ρίξτε με το σπρέι ελαιόλαδο στις σχάρες.
Τοποθετήστε τα μπιφτέκια στο barbecue και ψήστε για 2 λεπτά κάθε πλευρά. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στο LOW και συνεχίστε να ψήνετε για ακόμα 2 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να ψηθούν εσωτερικά και να δείχνουν ζουμερά. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό για τα τέλεια σημάδια ψησίματος. Σε χαμηλή φωτιά ψήστε τα ψωμάκια τα τελευταία 2 λεπτά ψησίματος των burger.