Go Back

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ BURGER

Συνταγές | Μοσχάρι
Prep Time 20 mins
Cook Time 10 mins
Cuisine Beef|ΜΟΣΧΑΡΙ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Servings 8

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 900 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 μικρές καυτερές πιπεριές
  • 3/4 φλιτζάνι τυρί cheddar τριμμένο
  • 1 κ.γ κύμινο
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 8 ψωμάκια για burger της επιλογής σας

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε το κρέας μαζί με όλα τα συστατικά που αναγράφονται παραπάνω και ανακατέψτε χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Φτιάξτε 8 μπιφτεκάκια.
  2. Προθερμάνετε το barbecue στο MEDIUM/HIGH, έπειτα βουρτσίστε ή ρίξτε με το σπρέι ελαιόλαδο στις σχάρες.
  3. Τοποθετήστε τα μπιφτέκια στο barbecue και ψήστε για 2 λεπτά κάθε πλευρά. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στο LOW και συνεχίστε να ψήνετε για ακόμα 2 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να ψηθούν εσωτερικά και να δείχνουν ζουμερά. Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό για τα τέλεια σημάδια ψησίματος. Σε χαμηλή φωτιά ψήστε τα ψωμάκια τα τελευταία 2 λεπτά ψησίματος των burger.