Go Back

ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ WASABI ΚΑΙ ΡΟΚΑ

Το τέλειο ορεκτικό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Cuisine Fish|ΣΥΝΤΑΓΕΣ|ΨΑΡΙ

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 230 γρ. καπνιστό σολομό, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/4 φλιτζάνι κρέμα τυριού
  • 2 κ.γ πάστα wasabi
  • 1/2 κ.γ  χυμό λεμονιού
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι baby ρόκα

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Συνδυάστε την κρέμα τυριού,το χυμό λεμονιού, την πάστα wasabi, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μέτριο γυάλινο μπολ.
  2. Απλώστε τις φέτες από τον καπνιστό σολομό σε μια επίπεδη επιφάνεια και αλείψτε ελαφρά με την κρέμα τυριού wasabi.
  3. Τοποθετήστε μερικά φύλλα baby ρόκα και προσεκτικά τυλίξτε και κάντε ρολάκια.
  4. Καλύψτε με μια μεμβράνη μαγειρικής και αφήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Σερβίρετε τα ρολάκια καπνιστού σολομού με πολύ λεπτοκομμένες φέτες λεμόνι.