Go Back

ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΨΗΜΕΝΑ

Συνταγές | Λαχανικών
Cuisine Vegetables|ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 0.9 γρ. πράσινα φασόλια, κομμένα
  • 1/4 φλιτζάνι κομμένα αμύγδαλα, ψημένα
  • 1 κ.σ  βούτυρο
  • 2 κ.γ αλάτι

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Βράζετε ή ψήνετε τα φασόλια στην πλευρική εστία της ψησταριάς σας για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ή να γίνουν τραγανά.
  2. Στραγγίξτε καλά.
  3. Σε ένα τηγάνι πασπαλίστε τα φασόλια με τα ψημένα αμύγδαλα, το βούτυρο και το αλάτι.