6μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
2κ.σελαιόλαδο
2κ.σδενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
Προετοιμάστε τις πατάτες και πασπαλίστε τις με το ελαιόλαδο, το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι.
Εάν τις ψήσετε στο φούρνο βάλτε χαρτί ψησίματος στο ταψί και ψήστε στους 200 °C.
Εάν τις ψήσετε το μπάρμπεκιου χρησιμοποιήστε ένα ανοξείδωτο ταψί και ψήστε έμμεσα στους 400°F, γυρίστε αρκετές φορές μέχρι να ψηθούν καλά εσωτερικά και να γίνουν τραγανές, για περίπου 40 λεπτά.