Ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ.
Προσθέστε όλα τα μανιτάρια (καθαρισμένα) στη μαρινάδα και ανακατέψτε με τη μαρινάδα. Αφήστε για 10 λεπτά τη μαρινάδα με τα μανιτάρια.
Προθερμάνετε το γκριλ στο MEDIUM-HIGH στους (~500 °F (260 °C) για να ψήσετε τα μανιτάρια άμεσα κατευθείαν πάνω στις σχάρες.
Αλείψτε τις σχάρες με ελαιόλαδο πριν το ψήσιμο. Ψήστε τα μανιτάρια, μετακινώντας τα συχνά ώστε να επιτύχετε τα τέλεια σημάδια ψησίματος, ψήστε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10 λεπτά.